Meisje dat bezig is met kerstbowlen

Uitjes kerstvakantie

Kerstbowlen

Op zoek naar een gezellig en uniek uitje tijdens de kerstvakantie? Kom bowlen met kerst bij Bowlingbaan Drachten! Onze moderne bowlingbaan is een super gezellige optie als kerstuitje voor de hele familie, vriendengroepen of collega’s. Of je nu een doorgewinterde bowler bent of gewoon op zoek bent naar een leuke uitjes tijdens de feestdagen, bij ons ben je aan het juiste adres.

kerst dineren

Uitjes kerstvakantie

Wat te doen met kerst?

Bowling Drachten wordt tijdens de kerstperiode omgetoverd tot een sfeervolle, feestelijke plek. De bowlingbanen zijn versierd met kerstlichtjes en -decoraties, waardoor je direct in de kerstsfeer komt. Zin in een uniek kerstuitje? Kom dan gezellig bij ons bowlen.

jongen die bowling schoenen aan het aantrekken is

unieke ervaring in friesland

Uitjes kerstvakantie met familie

Bowlen is het perfecte familie uitje voor de feestdagen. Terwijl de kinderen zich uitleven op de banen, kunnen de volwassenen gezellig bijkletsen en genieten van een drankje. Dankzij onze kindvriendelijke banen, met bumpers en lichtere ballen, kunnen ook de jongste familieleden meedoen en plezier maken. Bowling Drachten biedt verschillende kerstarrangementen, afgestemd op jouw wensen. Denk aan een compleet verzorgde middag of avond, inclusief eten en drinken, of zelfs een kerstbrunch in combinatie met een potje bowlen. Dit maakt ons de ideale locatie voor een kerstuitje met vrienden, familie of zelfs een bedrijfsuitje.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor groepen en speciale arrangementen. Reserveer vandaag nog je bowlingbaan bij Bowling Drachten en beleef een onvergetelijke kerst vol plezier, gezelligheid en sportieve uitdaging.

bowling logo met kerst gevoel

Valk der Valk Hotel Drachten

Kerst arrangementen

In hetzelfde gebouw als Bowling Drachten, zit Van der Valk
Hotel Drachten. Vier een onvergetelijke kerst bij Van der Valk Hotel Drachten
met onze feestelijke kerstarrangementen! Geniet van een heerlijke kerstbrunch of luxe kerstdiner, samengesteld door onze koks in combinatie met bowlen. Perfect voor families, vriendengroepen of een romantisch verblijf. Kijk hier voor meer informatie. 

Meer info of reserveren?

T 0512 – 522 827
E info@bowlingdrachten.nl